dimarts, 30 de juny de 2015

UNA PROPOSTA QUE US POT INTERESSAR!

Fem contes personalitzats per a nens i nenes, però també per a gent gran i per a qualsevol ocasió: aniversaris, casaments... i també contes per a mestres que us han agradat, entrenadors o entrenadores, etcètera. En aquest darrer cas, com que es pot fer un regal col·lectiu, us sortiria molt bé de preu.

Per exemple: un grup de mares i pares feu un conte per a la mestra del vostres fills i filles: ens explicareu com és, com ha anat la relació, anècdotes viscudes a la classe, etcètera. Que potser tenien un peluix com a mascota? Doncs, la mascota pot explicar la història, que escriurem des de zero, a partir de les vostres circumstàncies especials. La relació de tots els noms dels nens o nenes pot estar inclosa en la dedicatòria, i en la narració es parlarà de “nens” o “nenes”, sense especificar cap nom concret, per tal de no afavorir ningú en especial.

Un cop feta aquesta història, us proposem que l’enquadernació per a la mestra o el mestre (o entrenador/a...) sigui amb tapa dura folrada amb roba (que també podreu triar). I podem fer còpies idèntiques del conte per a cada un dels nens  o nenes, amb un format més econòmic i, per tant, a un preu molt assequible.

El mateix podríem dir d’un conte per a nens i nenes de sisè de bàsica, que en acabar el curs deixen l’escola i van a l’institut: podríeu anar recollint les anècdotes viscudes a l’escola i fer un conte col·lectiu  però molt especial: un record per a tota la vida!

Això sí: no ho deixeu per a darrera hora, perquè ja no hi seríem a temps!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada