dijous, 4 de desembre de 2014

PRESENTACIÓ DE TRES CONTES NOUS
Dia 14 de desembre de 2014, a les 4.30 i 5.30 de la tarda, aprofitant que les botigues estan obertes per les festes de Nadal: 
A la peixateria Povedano del carrer de Manlleu, 22, de Vic, es farà la presentació del conte “El mar amagat a la peixateria” que els hem fet en exclusiva. És un conte que explica l’aventura d’un nen i una nena  sota un mar imaginari. El llibret inclou també activitats escolars, que en permeten tres nivells de lectura: per a nens de Preescolar, de Cicle Inicial i de Cicle Mitjà.
L’autora del conte és Roser Iborra Plans, i les il·lustracions són  de Gerard Costa i Villà.
Lídia Clua explicarà el conte , dues vegades, a les hores especificades.

Dia 19 de desembre, de 2014, a les 6.30 de la tarda: al Cafè de l’Estació, de Torelló, es presentaran dos contes, que explicarà Rou Sánchez Collado, del col·lectiu IMAGINA:
“Els gegants de Torelló celebren la tardor” És un conte que explica una aventura imaginària dels gegants, sonàmbuls,  i de tres nens que també en són protagonistes.
L’autora del conte és Roser Iborra i Plans, i les il·lustracions són de Gemma Zaragüeta.
“El tió va fer un regal rodó” És un conte de temàtica nadalenca, amb il·lustracions de Gerard Costa i Villà.

Tots tres contes es podran comprar també el dia 20, durant tot el dia, a la Plaça Nova de Torelló. S’hi celebrarà, matí i tarda, un Mercat de la Cuca de llum,  mercat d’artesania en què també hi haurà música i tallers.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada